tirsdag 30. juli 2013

Over-isj...

Ja, dere (og med "dere" mener jeg sannsynligvis ingen, for hvem gidder vel å se innom her når det aldri skjer noe??) har kanskje merka at det ble stille her etter Henry ble født?? :P

Han hyla så mye de første 4 mnd at interiør forfalt og huset enda ser ut som om noen har hatt storfest her... Men ikke bare det, fokuset mitt er helt flytta, jeg vasker klær, prøver å holde én etasje noenlunde levelig, og bruker resten av tiden på min herlige lille! Og slik kommer det nok til å fortsette, så jeg vet ikke om denne blogger kommer til å overleve. Jeg sletter den nok ikke enda, jeg får se hvordan det blir! Legger med noen bilder av det beste i verden!!9 kommentarer:

Fragmenter sa...

For en going!! Og du har fokuset akkurat der det skal være;)
Håper likevel du poster i ny og ne. Titter innom jeg, når jeg ser det har kommet noe nytt:)
Klem, Elin

Lene sa...

Jeg er her!! :-) så utrolig skjønn han er. Skjønner godt at fokuset er på han. :-)

gult hus i svingen sa...

Skjønner godt du har fokus på Henry og Zelda nå Elin. Gutten deres er nydelig og det er jammen Zelda også:)
Trine

Hekkan Hekkel sa...

Hehe, merkeleg det der, at fokus plutseleg endrar seg når desse herlege, små krabatane entrar liva våre ;)
Håpar du held bloggekoken oppe, og det gjer slett ingenting om vi får sjå fleire bilde av denne herlege fyren her, han er jo slikt eit sjarmtroll! :)
Kryssar fingrane for rolegare tider framover. Sjølv har vi hatt 1,5 år med lite søvn omtrent kvar einaste natt, og no har vi endeleg fått bekrefta at veslegut har grasallergi. Synd, men fantastisk å endeleg vite kva som "var gale" :)
Lukke til i småbarnsperioda! :)
Klem, Kristin

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

Henry er en sjarmis! :D
Bra du holder fokuset på de riktige stedene! Bloggen får komme etter hvert. Ordner seg!

Maria Flyflyfly sa...

Så utrolig flink du er til å ta bilder Elin! Litt av et sjarmtroll:) Kanskje kommer skrivelysten snikende tilbake engang? Da kommer jeg innom og titter!

Kristine sa...

For en sjarmør!!! Nydelig gutt! Snuppa mi runder straks 3 mnd og med to små i hus kan jeg love det blir lite blogging! Hehe ;)

Fruehuset sa...

hehe! for ein heeeerlig gut:)
det hørres ut som vi har heilt identiske liv. eit kvart ledig minutt blir brukt til rydding/vasking eller stirre i taket om ein er heldig:)

Camilla sa...

Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html