søndag 6. januar 2013

Lampe nr 1 på plass

På barnerommet! Har venta en stund på å få opp denne, men nå er den på plass! Resten av rommet var for anledningen rotete så jeg har snevra inn bildene litt, oversiktsbilder kommer seinere.... ;)

3 kommentarer:

Julie sa...

Så kul lampe!!! Likte fargen godt!

Kristine sa...

Ser du som du får et veldig fint barnerom da!! Er jo ganske så stas å innrede, husker det. Merker at det faktisk ikke er samme redebyggingen med nr 2 altså, egentlig litt trist. Men dagene og tiden flyr avgårde mens jeg springer etter min ganske så livlige 1 1/5 åring ;-) hehe.
Termin hos meg er 17. mai (beste dagen, hehe). Formen er litt så som så. Bekkenet slet jeg med forrige gang, og det gjør jeg nå og. Så jobber litt redusert, spørs om jeg ikke må trappe ned enda mer snart. Tar mine forhåndsregeler da jeg vet det ikke blir noe bedre når magen blir enda større. Har jo og nå vært syk/forkjøla i 3 uker, potte tett uten smaks- og luktesans. Kjenner jeg er både lei, sliten og etterhvert litt bekymret over at det ikke går over og at jeg ikke blir noe bedre. Spørs om ikke lege må oppsøkes snart!

Du ser jo forresten helt smashing ut med magen din! Kjempefin mage. Jeg mener selv jeg absolutt ikke kler å være gravid, hehe. Blir stor overalt! sukk... heldigvis verdt det ;-)
Kos deg videre de siste ukene med barnerommet!!
klem

Lidyll sa...

Hei fine datt-en!:)

Så fin lampe!
...tipper rommet blir bra asså:)Spent på mer)

..og nydelige du med nydelig mage under her! Må bare bli sjarmert og smile:)

Ønsker deg og dine (og "magen") et riktig godt nytt år!

..og fin søndag:)
Klem fra meg