mandag 4. april 2011

Denne blir godt tatt vare på hos megOgså en av tingene etter Mor(bestemor), jeg blir glad og trist i hjertet på samme tid av denne søtnosen!


Passer fint med en loppestol jeg har stående også.

22 kommentarer:

Lidyll sa...

Den var lekker, søte du! Og så flott sammen med stolen! Og det er jo enda bedre, når tingene har en entimental verdi ut over kun gjenstanden selv...!Etterhvert vil man tenke på gode minner når man ser dem, og kunne smile...

Ønsker deg en flott mandag, søte!
klem fra meg

skjerstad sa...

Så fine ting du har fått etter henne :) Koselig å ha sånt i huset . Jeg har en kaffeboks etter Bestemor , den bruker jeg hver dag. Og når jeg lager kaffe , tenker jeg ofte på henne :)
Klem fra Janne ( som har funnet Hestehov ;)

Tovepia sa...

Skikkelig flott disse hyllene/boksen til oppbevaring av mel og sukker mm. Stammer vel fra 50-tall ca??? Stæsji farge!!

gult hus i svingen sa...

skikkelig stilig kjøkkenhylle, jeg har en jeg også:) Men det er jo ekstra stas når den kommer fra mormor da, det skjønner jeg:) Røde stolen passer jo så fint sammen med hylla:)
Vakre puter hun har laget også:) Fint at noen i familien tar vare på minnene etter henne:)
NÅ ER DET VÅR OG JEG ER GLAD:)

Klem Trine som gleder seg til lørdag:)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Flott er det begge dler...ja en blir både gla og trist på en gang...I know...
klemklem til deg snupp..

LovisaTendensen sa...

Ille å tenke på hva folk kan få seg til å kaste.. Jeg har to, ikke helt samme, men ihvertfall èn på kjøkkenet, og en i to etasjer jeg har tenkt å ha over sybordet mitt.

ide-puffen sa...

Så fine begge deler og spes sammen. Koselig at du tar vare på minnene og at du kan glede deg over dem og skuffene.
Fine bilder.
Klemmers

RomantiskRetro sa...

Fiine krydderhyllen!
Den glir rett inn hos deg. ♥

Namaste (jeo74) sa...

Hoho, eg måtte le av den kommentaren din :o)
Nå har eg nemlig forbannt den symaskinen i et par timer... Har litt vondt i halsen og, så eg banna nok ikkje barra inni meg :o)

Den krydderhylla vett eg egentlig ikkje om eg vil kommentera eingong. E redd misunnelsen vil skinna altfor møkje gjennom... ;o)

littahvert sa...

Sjekk serviset jeg har til salgs på min blogg, må passe rett inn i ditt kjøkken))) klem monica

Åse Marit sa...

SÅÅ fin! Og ekstra stas når det er eit godt minne for deg:)

Glede sa...

Liker liker! Både stolen og krydderhylla. Har fått tilbudet om å ta noen slike rød stoler fra loftet jeg også - må bare finne ut hvor de passer inn. Rødt er flott, men "tar mye plass"! :)

I en Eske sa...

Sånn har jeg og=) det lå en slik på gamlekjøkkenet her i huset, men min var falmet gul og jeg sprayet den rød. Jeg digger rød!! =)

Duse Pasteller sa...

Heldiggris!!!! Superfin!:)

As sa...

Hei snuppa=)

Lekker hylle etter bestemoren din. Den skal beholde orginalfargen, ja? Skjønner godt at du blir både trist og glad av å eie noe slikt. Tror bestemoren din hadde blitt veldig glad for å vite at du bruker den og tenker på henne=)

Takk for hyggelig hilsen inne hos meg, som alltid. 12 tantebarn? Det er ikke værst=) Koselig=)

Ønsker deg en fin kveld=)

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Åh så heldig du er. Jeg ønsker meg sånn en slik krydderhylle. Var bare råfin.

Synd med bestemoren din da. Trist når sånn skjer, og når savnet er så stort.

Fragmenter sa...

Splitte mine brannseil, for et klenodium!! Kjenner men enn et snev av misunnelse her jeg sitter. Stolen var ikke dum den heller!
Så fint at du har disse tingene til minne om bestemoren din:-)

Fhager sa...

♥ krydderhyller! Blir jo enda bedre når man er så heldig å arve. Det slår alle loppis fund!
Har en helt lik denne bare i 3 etasjer! Også arvet. Den har jeg stående på hobyrommet, med alt krims krams:o) Skal du ha den som krydderhylle på kjøkkenet?

Kram

Clementine sa...

Så fin hylle! Har en lignende i gult, men får den liksom ikke til å passe helt inn, så foreløpig står den bare på loftet... Men kanskje den kan funke på barnerommet?

irina sa...

Ikke mal flisene !! Jeg gjorde det men uansett hvor nøye du er så vil de i lengden flasse av..malingen. Det blir styggt og fussete. Flisene dine er fine..og kjøkkenet går ned i verdi om du gjør det. Du gjør selvsagt som du vil..og er du som meg så tenker du vel...høøø gjør det lell. Fair enough men jeg vedder 10 000 kr på at du vil angre deg om noen år. jeg vet ikke med deg. men jeg sprayer jif kjøkken på flisene hele tiden for å få bort fett og skitt. Jifen etser bort malingen slik at den til slutt blir myk og detter av :( Gjorde det for 6 år siden...flisene ble stygget etter 1 år...nå har jeg tatt på plater,,,og angrer som en hund ! God bedring :) Klem klem

Amalie sa...

Så fint å ha sånnt etter henne!

Seksti delt på Fem sa...

Nydelig spiseri-hylle (eller hva det heter)! Sånn er så fine at jeg alltids skal klare å klemme en inn på mitt bittelitte kjøkken om jeg fikk muligheten.

Ser også at jeg heller skulle sendt kjøkkenstolene mine til deg heller enn å gyve løs på dem med sandpapir (som jeg gjorde i ettermiddag...) de er nemlig en veldig nær slektning av stolen din.