tirsdag 27. oktober 2009

Og Pol-kassen...

...har havna på stua, for øyeblikket blir den brukt som bladkurv. Men disse kan jo brukes til HVA SOM HELST! Det er jo nesten MAGI! Hihi... Forelska... Jeg eeeeelsker slike kasser!! :D

20 kommentarer:

map79 sa...

sneisent :)

Ellemeller sa...

Eg er på jakt etter bladkasser, kanskje eg må herme etter deg:)

Anita

Babb sa...

Jepp, sånne kassa e herrrlig! Har nånn sjøl, tru faktisk deinn kassen fra forrige innlegg e likens som ein æ har. Kjøpt på loppis for 10,-...:-) We like!!

Lene sa...

Finner aldri slike kasser på loppis jeg, er på konstant jakt.

Myhome sa...

Kjempefine kasser du har fått tak i:) Syns de tar seg godt ut i interiøret..og praktiske er de også. Har et par kasser på kjøkkenet jeg også, som min mann hadde i kjelleren, til oppbevaring av verktøy..helt til jeg såg nytten av dem:)
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem Anita

Kristine sa...

Trekasser er så morsomme ;-) har et par stående her og..ang. nettet. Kanskje ca halv størrelse av det som er bilde av? det er ca 40x50 cm...men, jeg tror ikke jeg rekker å sy det de nærmeste dagene..kanskje du ville hatt det med når du skal hente de andre tingene? når tenkte du komme? Fortsatt god kveld til deg!! Jeg skal prøve å komme meg i seng før 11 for en gangs skyld ;-) må skynde meg...hehe! klem

Karna sa...

Kjempe flott oppevaring dette, klart du elsker disse gamle kassene!

Camilla sa...

Er på jakt etter en sånn en jeg og, og tror vi har en på landet.. juhuu Jeg tenkte å male den og sette hjul på, så kan alle bladene med letthet bli med rundt i stuen. hehe Nå står de i en billyhylle som snart knekker på midten :-o

Ninas Drops sa...

Ja sjå der ja...
Litt ommøblering om dagen er godt for magen...
Eller noe slikt..
Drops

alvens kreative hjørne sa...

Kjempefine de kassene :-) er jo som du sier nesten magi :-)

Ha en fin kveld !!

Beate sa...

jeg digger også slike tre-kasser!!!!!!!

klem Beate

Crinoline sa...

Kjempeflott.Ønsker meg en...

Guttemamma sa...

Vil ha vil ha,men kommer aldri over sånt jeg...kanskje like greit,husbonden er rimelig lei alt som er rustent og slitent...:-)

M sa...

Hei hei!
Hvor finner man sånne kasser da?!
Jeg òg vil ha!!!
Har du forresten lyst til å bli med på Bloggedamer 40+ under rollen "venner av"?
Link til venstre på siden min...klem,M

Maliva`s verden sa...

Flotte kasser du har fått deg,kan brukes til så mangt. Faktisk fine som nattbord også,men da selvfølgelig stående på langs:o) titt gjerne innom meg i morgen,da har jeg give-away på gang.Klem fra Maliva

Modern Country sa...

Ja den er flott :) Håper du er så heldig og finne fler, så kan du ha en i hvert rom.
Og jeg som bare lar mine stå ute. Nei i morgen skal jeg ta dem inn, tørke dem og bruke de til noe fint. Synd og la været ødelegge dem fullstendig.

Ha en fin helg som kommer!
Aina

Villa von Krogh sa...

Heldig du er som har en sånn. Jeg har sett etter det på loppis, men har ikke funnet det. Kanskje jeg finner en på loppis i morgen kveld... :)

Vi blogges i morgen da snupp! nattaklem

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for alltid så hyggelige hilsener!! De settes stooor pris på:)

Så herlig gammel kasse!! Ønsker meg en slik, jeg også - som jeg kan sette hjul på ... får fortsette å være på utkikk på bruktmarkeder framover;)

Ha en herlig helg!

Klem Anette:)

Ellemeller sa...

Eg er heilt sikker på at du klarer å sy slike pepperkakemenn. Det er berre å klippe ut, sy for hand rundt med kvit tråd, husk å putte litt vatt før du syr heilt igjen og sy på (eller tusje på) svarte auge. Enkeltpenkelt!

Lukke til:)

moa sa...

Superfin kasse &
ha en superduper helg!

moaklem