tirsdag 1. september 2009

Loppesesongen er i gang!

Det ble en svak start for min sin del, menmen, nå er jeg i gang, lykke!! :D
Jeg fant bare to små ting, men denne oljelampa var vel verdt turen!

Er den ikke skjønn? :DOgså raska jeg med meg denne lysestaken i tillegg. Funker til sitt bruk den også!


11 kommentarer:

Solrosa sa...

Å, så fine!! Ha en fin kveld!

Sol-klem

Guttemamma sa...

Har liksom alltid tenkt at loppesesongen er om våren jeg..men det har jeg skjønt var helt feil!! Fine ting du har fått, har en liknende oljelampe på hytta !!
Ha en fin kveld,klem

Rita sa...

Jeg koser meg også skikkelig med loppemarked. Det er jo så spennende!!!!! Jeg likte veldig godt den fine glasslysestaken du har fått tak i!

Missfryd sa...

Nydelig oljelampe:-)
Klem Ingrid

Ingunn sa...

Så fine ting du fant.

Kjekt å lese om deg og. Tipper at du er mer enn effektiv nok :)

Klem ingunn

GundaM sa...

Søt lampe ja, romlemantisk nesten ;)

Nattaklem

Mia sa...

Flotte funn du har gjort. Jeg er en smule misunnelig at du har loppemarked i nærheten, for de er dessverre noe av en mangelvare her hos meg... Så jeg får bare nyte synet av alt det vakre dere andre bloggere her i Blogglandia finner.

monicas hobby sa...

Ja endelig er det starta igjen ... loppisan ... kjempe spennende å gå rundt å finne nye ting ... mang te helga ...æ gler mæ ...

Modern Country sa...

God morgen!

Og takk for nydelige ord du la igjen i går! :)
Ja loppesesongen er i gang ja, for min del er den i gang hele året :) Jeg er jo så heldig og bo nær den Svenske grensa og der har de oppe året rundt. Det skulle de hatt i Norge også!

For ei nydelig oljelampe du fikk tak i, vakkert mønster. Og vil nok lukte godt hvis du får fyrt den opp. Oljelamper lukter så godt!

Ha en fin dag Datt :)

Klem Aina

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-)

Så fin oljelampe du har kjøpt deg! Og likte godt lysestaken også :-) Ligner litt på de jeg har fra lisbeth dahl :-) Jeg og trodde som guttemamma at det var loppis mest om våren,har ikke sett så mye til det i område her vi bor hvertfall,men skulle gjerne vært på noen...

Ha en fin onsdag :-)

Kristine sa...

Hei Datt :) ååå, nydelig lampe. Jeg aner at du lett blir mo i knærne av rosemønster? kan det stemme? ;) Er selv overlykkelig over at loppisene er i gang igjen, er så gøy...men litt kjipt å måtte dra seg opp "tidlig" på lørdager, hehe...har 2-3 loppiser i trøndelag på lista mi i helga, yeeeei ;-D klem