fredag 4. september 2009

Krukker

Ble kjøpt inn på 70%, åh, som jeg elsker 70%.... Hihi...


Jeg satt bare en lysestake i den midterste, en plante for lite, men likte egentlig resultatet! :)


Så, jeg lurer på... Jeg vurderer å decopagere de to ytterste, ser jo de brune pottene rett gjennom... Tror det kan bli kult med noen fine servietter...? Hva tror dere?

11 kommentarer:

Rita sa...

På glassene mine har jeg rett og slett puttet litt tutti-frutti godis. Jeg synes det hadde så fine farger og passet så godt på de små glassene. Så fine krukker du også hadde fått tak i. Jeg tror det hadde gjort seg veldig med decoupage på de brune pottene. Ha en riktig fin helg!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så fint det var.
Tror jeg ville gjort noe med selve plastpottene oppi jeg. Hatt gammelt avispspir på de. Gjerne med decopage. (har du ikke gammel kan du ta nytt og legge i kaffe, så det blir litt brunt). Noteark kan du også ha på. Eller pakke den inn i en duk eller annet stoff. Husk bare på å ha en plastpose utenpå potten først så ikke stoffet blir brunt når du vanner. Også kan du knytte en hampesnor rundt før du setter det nedi glasset. Tror det blir veldig fint at dette syns gjennom glasset det står i. Jeg fikk helt vann på tann jeg nå;)

Ønsker deg en fin helg
Klem:)

Englefryd sa...

Heia og takk for kjempe koselig kommentar. Håper det var verdt å kjøpe adressa i dag da:-)

Du kan jo fylle pottene med litt dekorsteiner e.l også. Eller bare sette plantene nedi uten plastpotte.

Håper du får en super helg.

Klem

Babb sa...

Fiiin ja, men begynne det itj å bli foillt te dæ snart? E det her og æ har no litt meir plass;-) Glede mæ te å sjå d.... resultatan, ha fått i mæ lim æ å, så ska prøv ette helga tenkt æ.

Balke gård sa...

God helg, Datt!!! Og decopage ivei, det blir så fint atte!!!!! Her er det stort søvnbehov så benytt tiden uten barn til å SOVE!!!!!;-))

Blandet loft sa...

Åh jaaa! Jeg tror decopage hadde vært toppen her! Hadde nok blitt litt mer sjarmerende da. Gleder meg til å se resultatet om du velger å gjøre det :-)

Guttemamma sa...

70% er lykke på boks og litt til....god helg,supersuperfine kasser!!klem

Ellemeller sa...

Eg hadde prøvd meg på decoupage rett på dei brune krukkene:) Avispapir lagt i kaffe var ein smart idè:)

God helg til deg!

Anita

Berit i sømrommet sa...

Kan være fint med både decoupage utpå eller å fylle opp med noe inni krukkene. Avispapir eller tøy rundt krukkene, eller fylle med stein eller sand eller noe. De kan jo også brukes som lysglass, da er det jo veldig fint med decoupage på ;)

Kristine sa...

Åååhh. jeg ELSKER OG 70%, gode kjøp og lave priser blir man glad av ja! hmm, kanskje du kan gjøre noe med plastkrukkene som er nevnt ovenfor, det syns jeg hørtes smart ut ja ;-) kom du deg på loppis i dag eller? Var på Steindalen skole vi, svært var det, og masse folk!! bare å dytte andre unna, hehe...håper du får en fiiin lørdag!! klem

Ingunn sa...

Så fint med rabatt.

God helg!!

Klem ingunn