fredag 3. juli 2009

Sengeteppepledd

For en stund siden lova jeg dere å vise frem et sengeteppe jeg kjøpt på nett, nå har jeg endelig klart å daffa meg til å ta bilde av det... :P


Det er beregna for dobbeltseng, så det er svært, akkurat nå blir det brukt til "sitteunderlag". På baksia er det blå striper, jeg får snu det hvis jeg blir lei av det! :)

11 kommentarer:

fru Karlsen sa...

Hei!

Så fint teppe! Likte godt voksduk krakken din!
Den ideen tror jeg nok jeg kommer til å bruke.

Håper du får en fin helg! Jeg håper på å få sjøsatt båten i dag, så jeg kommer meg ut på sjæra, for her er det så varmt at vi holder på å dø!(klager ikke altså)hi hi..

Sommerhilsen fra Inger

moni sa...

nydelig det vattteppet ditt, åsså så kejkt når dete r forskjellige sider på det slik at en kan variere litt. men blått og hvitt er jo bare så lekkert. Ønsker deg en nydelig lørdagskveld og en videre flott helg:) sommerklem fra monica

moni sa...

Glemte helt å si at det ligegr award til deg hos meg:) klem monica

Anonym sa...

Nydelig teppe:-)
Så fin krakken ble!
God sommer, klem Hege.

Frk. T sa...

Hei du!: )

Så nydelig sengeteppe, jeg er så svak for lyseblått rosemønster.. Og de krakkene i innlegget nedenfor, skjønne!!! Kommer innom å titter igjen og ønsker deg en herlig lørdagskveld!: )

Klem Frk T

Balke gård sa...

Hei du mofrgenfugl;-) Det var et fint teppe, smart å kunne veksle litt på sidene!

God søndag fra en trøtt Marianne:-)

moni sa...

Uff da, gørtes ikke mybra ut... du får heve bena høyt på bordet og drikk mye vann og bare slappe av idag! Awarden er virkig vel undt:)

Du, den der voksuk krakken din var bare så skjønn, og en utrolig luride. Kan jeg spørre hvoirdan du festet voksduken, spikret du elelr stiftet under?

Klem monica

Kari sa...

Hei du :o)
Det var virkelig lekkert! Og det er så fint med blått og hvitt da. Liksom sommer i mine øyne det.
Bloggverden blir liten i sommervarmen, men jeg sjekker i alle fall bloggen din hver dag for å se hvilke nye ideer du kommer opp med.
Nyt det som er igjen av helga.
Varme tanker fra Kari*

mi-rachel sa...

så fint ut!

Lykkeliten sa...

Så fint teppet var! Likte så godt krakken din, med voksduken på! Mitt første besøk her, men ikke mitt siste! Kjempe koselig blogg!
Klem*

Camillas romantiske hjem sa...

Kjempesøtt sengeteppe! Smart med forskjellige sider når en blir lei:-) Ha en fin sommer!!

Klem Camilla