torsdag 16. juli 2009

Jeg, Glede og Lille Glede har vært på Fretex!

Det er jo alltid sååå stas! :D Jeg fant masse, og Glede gjorde også noen herlige kjøp som dere sikkert får se på bloggen hennes etter hvert! ;)

Jeg kjøpte faktisk en kjøkkenvekt, halvgammel bare, kunne gjerne vært gamlere! :P Jeg sto å så på den en stund og måtte rope på Glede for å hennes råd, "Kjøp den" sa hun, heldigvis, for jeg er fornøyd nå! :D


Var den ikke litt kul..? :)


Det synes i alle fall jeg, og det er vel jeg som ser den oftest uansett.. :P
Skal stå på benken slik for now! :)


I morgen TIDLIG reiser jeg og min kjære til Tromsø for å besøke et vennepar, har aldri vært så langt nord før, gleder meg masse! :D Jeg er ikke tilbake før seint på mandag, så det blir sikkert noen døde dager her på bloggen, men dere rekker sikkert ikke å merke det før jeg er på plass igjen! ;)

17 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Kjempe fine kjøp! Serviset var jo kjempelekkert! Har noe lignende selv, og er så fornøyd! Ha en fin dag!
Klem*

Ellemeller sa...

Så kult med vekta som har mitt namn:)

Søte koppar òg.

Anita

Solrosa sa...

Hei! Tusen takk for awarden. Skal sende den videre senere i kveld! Så fin vekt. Mamma hadde en lik, men den var rød-oransje. Tror søsteren min fikk den. Herlig funn. Var det på Merkur, Møllenberg elller i Fjordgata?

Kos deg masse i Tromsø. Det er en super by eller var i alle fall det da jeg bodde der!

Sol-klem

Babb sa...

Den var kjempefin! Mamma hadde en likedan, lurer på hvor den ble av?
Ha en super langhelg, gleder meg til du kommer hjem igjen:-)

moni sa...

det var en skjønn vekt:) joda vi merker jo selvfølgelig det og vi komemr til å savne deg vi som sitter her hjemme og gokkelurer:) hihi men kos deg masse på tromsø tur, så langt nord har helelr aldri jeg vært. Blir nok en opplevelse:) klem monica

Ragna sa...

Den vekta likte jeg godt! Vi hadde en slik da jeg var lita, en rød sådann :-)

moni sa...

hihi ja det er mye morsomt i boken. liker den der med at man må huske å drepe fluene når man lager mat!! Ellers står det jo hvordan jeg skal brette skjortene til min kjære, det hele vises med bilder også, så jeg må jo bare få til det nå... (siden han har så ekstremt mange skjorter mener jeg og siden at alle HENGER i skapet hihi) Ønsker deg en fin kveld:)

Ninas Drops sa...

Jepps...godt kjøp ...
Såå søt.
Klem fra Drops

Kristine sa...

Selvfølgelig skulle du kjøpe vekta!! hehe..den var jo kjempesøt, fin og stilig på en gang! Det ble fargen "siv" jeg gikk for, men tusen takk for tilbakemeldingen! Håper den skal bli fin på veggen min :-D
Kos deg masse i Tromsø! Nydelig by, krysser fingrene for godt vær!! klem

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Klart de er enda finere de som er litt eldre. Men jeg har også nettopp kjøpt meg en slik vekt som deg. Den er fin, den er litt tøff og ikke minst fullt brukbar. Den vekten skal jeg bruke, samtidig som den skal få stå framme. Den digitale dingsen jeg har, er jo ikke noe dekorativ, så den er langt inne i et skap:))

Ønsker deg en skjønn helg
Klem:)

Anine sa...

Halloen! En oppmerksomhet til deg inne hos meg...
Klem

jordbærpiken sa...

Kjempestilig vekt, og ikke minst: NYDELIG kaffeservise! Tror jeg ville lært meg å drikke kaffe bare for å drikke av disse koppene hvis jeg var deg. :) ha en god kveld!

LillaLykke sa...

Stilig!! Så lekkert! :)

Ønsker deg en flott helg!

LYKKEBO sa...

Tøff vekt! og utrolig søtt servise..
god tur til Tromsø!
Kos dere:)

klem

Guttemamma sa...

De er fine de gamle vektene,uten tvil!! Bra kjøp:-)

Guttemamma sa...

Og nå oppdaget jeg (feriemodus:-)) den flotte utmerkelsen jeg har fått av deg, TUSEN TAKK!!! Det gleder stort, men kanskje allermest ordene du skrev til...!!! At min blogg inspirerer er jo så rart å høre, men samtidig så blir jeg hoppende stolt!!! Og stor blogg føler jeg ikke at jeg har......stor og glad klem fra Anette

Balke gård sa...

Hei og hopp, den vekta hadde min mor også da jeg var liten, artig! Kos deg masse i Tromsø/velkommen hjem,-dypt savnet!:-)

Klem, M