lørdag 27. juni 2009

O'Lykke!!

Jeg var innom antikvitetsbutikken nedi byen her om dagen, og se hva jeg fant!!


De er likedan som mugga jeg arva for bestemor, den jeg har skrevet om før og er så glad i! :D


Happy day! De hadde også kaffeservise i samme, men det var desverre så dyrt, men jeg tror faktisk jeg må tilbake å kjøpe det en dag...!

6 kommentarer:

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Selvfølgelig MÅ du ha det en dag også, sett i gang spar så får vi håpe at ingen kjøper det før deg!!! Det er nydelig, som du vet så har jeg en kopp med skål og asjett i samme- en av mine favoritter :)
Jeg har koppedilla så her i huset er det en av hver, synes det er sjarmerende og siden jeg har mange så kan jeg ikke kjøpe flere av hver :)

Nyt sommerhelgen kjære deg,
klemmer

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Skulle jo egentlig skrive at du måtte sette i gang og spare men det hender det kommer andre bokstaver enn planlagt...fnis :)

Kerstin sa...

Ser du nyter sommerdager...herlig..Så skjønne ting du kjøpte dge... løp å kjøp slik at ingen kjøper det før deg og du angrer... Kanksje ikke lett hvis det kostet mye.
Jeg har angret på en del jeg har gått fra...
Nyt dagene videre...og takk for skjønn hilsen hos meg...
Sommer klem O=)

Glede sa...

Så fine!! Du er virkelig i slag for tiden, med deucopage, spraylakkering og shopping! Hurra for deg som har så masse energi. Lampen ble kjempefin, for en god ide! :)

Babb sa...

Åååååhh!! Så heldig du var!

moni sa...

ååå der var du heldig for det var jo rett å slett bare helt nydelig:) Ønsker deg en videre fin helg:) nyt sommer og sol:) Klem monica